Oris

Sinds 1904 zit het maken van industriële horloges in onze botten en zit vakmanschap in onze ziel. Onze mechanische horloges voldoen altijd aan het credo van Oris: "Things must be sense". We leven voor de kwaliteit van het werk dat we in onze horloges stoppen. Terwijl anderen een pad volgen, bepalen wij ons eigen pad. Je eigen weg gaan.
 

MECHANISCHE GEESTEN

Oris is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die alleen mechanische horloges maakt. Een mechanisch horloge is iets moois, ontworpen volgens principes die al generaties lang bestaan ​​en tot ver in de toekomst zullen voortduren.
 

SINDS 1904

We zijn trots op onze lange geschiedenis en erfgoed - en we vergeten het nooit wanneer we nieuwe uurwerken en nieuwe horlogeontwerpen ontwikkelen. Een horloge van Oris is gemaakt om lang mee te gaan en een leven lang plezier te bieden.

HET BELANG VAN ZWITSERS ZIJN

Het merk Swiss Made is wettelijk beschermd en dient als garantie voor kwaliteit. Alle horloges van Oris zijn van Zwitserse makelij en worden tijdens het fabricageproces gecontroleerd volgens de hoogste normen.
 

INNOVATIEF EN OPRECHT

Oris streeft er voortdurend naar om betere horloges te maken die mooie, innovatieve functies en geavanceerde prestatieniveaus bieden. De in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie Swiss Made-automaten belooft bijvoorbeeld een gangreserve van vijf dagen, antimagnetisme en een garantie van 10 jaar en aanbevolen onderhoudsintervallen van 10 jaar.
 

EEN GEEST VAN ONAFHANKELIJKHEID

Oris is een onafhankelijk bedrijf, waardoor de waarden in veilige handen zijn. Het betekent ook dat we efficiënt en vrij zijn om te innoveren en handige functies en functies te verkennen die onze klanten willen en nodig hebben.


Horloges van Oris

Oris Depht Gauge

Prijs: 3151.00

Oris Big Crown Calculator X1 Chronograph

Prijs: 3050.00

Oris RAID Chronograph Limited Edition

Prijs: 3180.00

Oris BC4 World Timer

Prijs: 2750.00