Reparatie van uw horloge

Is uw geliefde horloge stuk, of staat deze stil? Uw horloge laten repareren, is dan de juiste optie. Wij repareren uw horloge weer als nieuw. Voor de meeste Zwitserse horlogemerken kunt u bij ons terecht. Wij zijn een gespecialiseerd horloge atelier en behandelen merken als Oris, Omega, Longines, Cartier, IWC, Tissot, Audemars Piguet, Rolex, Breitling, Certina en vele andere. Uw horloge is bij ons in goede handen. 


Wanneer wij uw horloge repareren, ondergaat uw horloge een full service. Bij een full service worden de kast en het uurwerk van het horloge volledig gedemonteerd. Op deze manier doorlopen we het hele uurwerk en komen we de eventuele defecten tegen. Alle uurwerkonderdelen worden in een speciale machine schoongemaakt. 
 

Versleten onderdelen worden hersteld of vervangen.
Tijdens het monteren van alle uurwerkonderdelen, voorzien wij alle onderdelen van uw horloge van de geëigende smeermiddelen. Zo blijft uw horloge uurwerk optimaal lopen en bij de tijd.
 

Schoonmaken en demagnetiseren

De kast van uw horloge wordt schoongemaakt en indien gewenst en mogelijk opgemaakt.
Het opmaken van uw horloge kan zijn; polijsten, lapideren, satineren en stralen. Dit kan ook met de stalen banden en sluitingen van uw horloge. De kastonderdelen (glas, kroon en/of poussoirs) worden gecontroleerd op krassen en onzuiverheden en indien nodig vervangen, pakkingen van uw horloge worden altijd vervangen. Dit om de waterdichtheid te garanderen.

Na het opmaken van de diverse horlogeonderdelen monteren we de kast af en doen een waterdichttest.
We monteren het uurwerk terug in de horloge kast. Het uurwerk wordt gedemagnetiseerd en vervolgens stellen we het uurwerk af zodat deze de correcte tijd weergeeft.
Daarna laten wij het het uurwerk proef lopen ter controle. De band wordt gemonteerd en de bandpennen gecontroleerd. Ten slotte doen we een waterdichttest.

Tip: een mechanisch horloge heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Laat uw horloge, daarom tussen de 5 tot uiterlijk 7 jaar een full service ondergaan. 

Wij repareren uw horloge

Is uw geliefde horloge stuk, of staat deze stil? Uw horloge laten repareren is dan de juiste optie. Voor de meeste Zwitserse horlogemerken kunt u bij ons terecht. Wij zijn een gespecialiseerd horloge atelier voor onder andere merken als Oris, Omega, Tag Heuer, Cartier, IWC, Tissot, Certina, Hublot, Longines en vele anderen. Uw horloge is bij ons in goede handen. 

U kunt zonder afspraak uw horloge of klok ter reparatie aanbieden en ophalen in ons atelier.

Bij een full service doorlopen we het hele uurwerk van uw horloge of klok en komen we de eventuele defecten tegen. Voor meer uitleg hierover zie Horloges / Reparaties of Klokken / Reparaties.

Wanneer een horloge of klok bij ons een full service ondergaat, is het daarna weer zo goed als nieuw.

Wij maken graag tijd voor u.Wij repareren uw horloge