Nieuwendaal Uurwerkspecialisten

Wij zijn een familiebedrijf, dat sinds 1977 een begrip is in de uurwerktechniek. Erik werkt samen met zijn ouders Jo en Ger en zijn vrouw Chantal. Ger en Erik Nieuwendaal zijn beide gediplomeerd uurwerkmaker. Erik heeft zich gespecialiseerd in horloges en Ger in klokken en vestzakhorloges. Horloges en klokken repareren is onze passie.

Ger Nieuwendaal heeft in de begin jaren ‘70’ zijn opleiding uurwerkhersteller voltooid. Samen met zijn echtgenote Jo, is hij op kleine schaal begonnen met het repareren van uurwerken.

Door goede mond tot mond reclame kwam er steeds meer werk bij, waaronder antiquairs en handelaren. In het werkatelier in het souterrain werden uurwerken gerepareerd of gerestaureerd.

Na enkele jaren is er de verkoop van horloges en antieke klokken bijgekomen.

Erik Nieuwendaal had op jonge leeftijd al veel affiniteit met het vak uurwerktechniek. Door het opgroeien tussen de uurwerken is de liefde voor het vak overgeslagen.

Op veertienjarige leeftijd was Erik al in staat een uurwerk volledig te reviseren en af te stellen, zodat het weer goed werkte.

Hij heeft verschillende studies in binnen- en buitenland gedaan om zich verder te specialiseren tot een uiterst vakbekwame uurwerkmaker.

In 1997 deed Erik officieel intrede in het bedrijf. Hij is gespecialiseerd in het repareren en restaureren van gerenommeerde horlogemerken, vestzak horloges, nieuw, oud en antiek.

Wegens zeer snelle groei van de klantenkring werd besloten om het atelier uit te breiden.

Ons ruime atelier is goed uitgerust en voorzien van alle moderne faciliteiten om reparaties en restauraties uit te voeren aan klokken en horloges. Of het nu gaat om een batterijwissel of het reviseren van uw mechanische horloge.

 

Wij maken graag tijd voor u.